My Cart

Close

To Do List

Många av oss spenderar mer tid hemma och kommer att, vad det verkar, göra det ett tag framöver. Vi har listat vad man kan göra för att koppla av, sätta guldkant på den nuvarande vardagen och göra det bästa av situationen. Var snäll mot dig själv!

Hemmaspa! Ta ett hett bad – eller slå till på ett ”detoxbad”! För att lugna huden och slappa av: Fyll upp badet med hett vatten och tillsätt 2 dl epsomsalt, 3 matskedar torkad, mald ingefära, 1 dl bikarbonat och 3 dl äppelcidervinäger.

En av de hetaste LA-trenderna just nu är mjölkbad. Häll i en liter mjölk (japp!) i badvattnet och två dl honung (lös upp i varmt vatten först) för ett bad som är lugnande och underbart återfuktande.

Vi är just nu extra noggranna med att tvätta händerna och det är viktigt för huden är att använda bra produkter. Våra handtvålar, Ojai Valley och Monterey, är gjorda av naturliga råmaterial som är bra för huden och miljön och doftar fantastiskt! Ojai Valley med frisk doft av grapefrukt och Monterey med runda koriandernoter är perfekta i badrummet eller i till och med i badet. Shoppa här! 

 Vi älskar så klart våra doftljus! En av våra favoritdofter är Beverly Hills med toppnoter av aprikos, läder, sandelträ, patchouli och vit mysk. Glöm inte att trimma veken innan du tänder doftljuset! Då brinner det jämt och utan att sota. Shoppa våra doftljus här! 

Passa på att städa, rensa och sortera! Sätt på en podd och städa även de platser du vanligtvis inte brukar. Vi slår ett slag för att rensa kylen, badrumsskåpet och ta vara på allt du har i skafferiet! Det är bra för själen.

Kolla ikapp serier och filmer! Några av våra favoriter just nu: Narcos, Zero Zero Zero, The Sinner, Succession, Fleabag, Little Fires Everywhere, Bad Education.

Förnya ditt hem! Att få det mysigt hemma behöver inte vara ett stort projekt. Det kan vara så lite som att köpa en ny växt, måla om en pall eller sätta upp de tavlor som stått på golvet sen du flyttade in. För inspiration till tavelväggen kan du kika på våra prints från Kalifornien här! Passa på att köpa vårt populära print ”Malibu Wind” i storlek 50 x 70 cm som just nu kostar 550 kr!

Gör INGENTING. Vem vet när du får chansen nästa gång?