My Cart

Close

Jennie đŸ–€ Silver Lake

BerÀtta om höstens planer!

 Vi lanserar nu vĂ„rt storsĂ€ljande ljus Silver Lake som handtvĂ„l! Precis som vĂ„ra andra handtvĂ„lar Ă€r flaskorna gjorda av Ă„tervunnen plast och tvĂ„len av naturliga rĂ„material. Silver Lake Ă€r en av mina absoluta favoritdofter – och platser. Jag hoppas att alla testar den, den doftar fantastiskt!

I vÄr förra Q & A pratade du om hur det Àr att driva eget företag som kvinna och tvÄbarnsmamma. Hur Àr den rollen nu nÀr Moreno blivit större och fler produkter tillkommit? 

Det har hÀnt mycket pÄ tvÄ Är! Nya doftljus har tillkommit, vi har Àndrat design pÄ vÄra glas, lanserat massor av nya prints och introducerat vÄra fantastiska handtvÄlar. Moreno har fÄtt vÀxa organiskt och det har alltid varit viktigt för mig att lÄta det ta den tiden det behöver. Att uveckla nya prokduter tar tid: Det Àr prover, dofter, tester fram och tillbaka och det Àr alltid en pÄgÄnde process. Att driva eget företag Àr mycket jobb och man lÀr sig saker hela tiden pÄ vÀgen. Det handlar om att hitta nya vÀgar fram och vara kreativ inom allt. 

Hur har det varit att driva Moreno under pandemin?

För Moreno har det gÄtt överraskande bra och vi har sÄlt mycket online. Folk har tillbringar mer tid hemma och vill förnya sina hem med nya prints och doftljus. Vi har sÄlt mÄnga handtvÄlar och det har blivit viktigt att anvÀnda skonsamma produkter för hÀnderna.

Nu nÀr du har haft Moreno i över tvÄ Är, vad har du lÀrt dig pÄ vÀgen?  

Efter tvÄ Är som egenföretagare kÀnns Moreno vÀldigt rÀtt i tiden. Vi sÀljer produkter av hög kvalitet, vi vÀrnar om miljön och vÀljer miljösmarta material och rÄvaror. Det handlar inte bara om estetik utan lika mycket om miljö och vi har bÄda. 

Vad Àr stil i hemmet för dig?

Man ska inte tÀnka för mycket, utan inreda med saker man tycker om. Sen sÀtter doftljus och tvÄlar guldkant pÄ hemmet. Prints Àr ocksÄ ett enkelt sÀtt att lyfta ett rum. Byt prints och lÄt inte samma sak hÀnga pÄ vÀggen för lÀnge, konst behöver inte vara konstant.


Har du nÄgon ny favoritplats frÄn Kalifornien eller Los Angeles?

En ny favorit har blivit norra Kalifornien, Monterey, Carmel by the Sea. Det Àr alltid lika kittlande att Äka Highway 1. Men jag Àlskar Sverige ocksÄ och Àr lycklig över att vi fÄtt tillbringa nÄgra veckor pÄ vÀstkusten under sensommaren.